Location | Rome
Date | 2019
Client | Giulio Terrinoni
Design | Alvisi Kirimoto + Partners

The project involved the extension of the renowned restaurant Per Me by Giulio Terrinoni, located in the evocative VicolodelMalpasso in Rome, as well as the revamping of the existing hall.

Studio Alvisi Kirimoto + partners designed the interiors and Devoto Design delivered the fit-out works.

The essences of the furnishings were chosen to be similar to the already existing ones to grant continuity and consistency to the space: wenge wood for the wainscoting, paperstone® for the tables, metal profiles to finish, fine wallpaper for the curved entrance cabinet.

The main attraction of the new restaurant is the artwork on the background wall, made of hundreds of “petals” of white-painted steel that were installed on a wall that is white as well, to create a delicate and elegant composition, enhanced by a lighting system that creates tricks of light and shadow.

Devoto Design was able to deliver the works in a remarkably short time, thanks to a close and fruitful cooperation with the design studio.

Photo credit: Ilaria Magliocchetti Lombi, courtesy of Alvisi Kirimoto